Jorien en Spencer

Home / Laatste nieuws / Jorien en Spencer
Jorien en Spencer

Jorien en Spencer zijn een jong stel uit Zwolle die een tijd geleden een hondje van ons hadden geadopteerd.Haar naam is kunga ( voorheen Bikkel). Vorig jaar ontsnapte ze en bleef maar liefst 15 dagen onvindbaar. Jorien en Spencer waren er kapot van en hebben alles op alles gezet om hem te vinden. Radio, tv, en kranten werden ingeschakeld. Natuurlijk werd er ook volop geflyerd. Via facebook werd er een pagina aangemaakt en binnen korte tijd bereikten ze hiermee maar liefst 175.000 mensen !
Hun inzet werd beloond…Kunga werd gevonden !!
In dit geval liep het dus goed af voor baasjes en hond.
Ontroerd door alle hulp die zij mochten ontvangen kwamen ze al snel op het idee om een nieuwe pagina aan te maken om zo ook andere mensen waarvan hun huisdier vermist is te helpen in de regio Zwolle: Kunga 038
Toen ze onlangs hun vakantie boekten naar Gran Canaria deden ze een oproep op hun pagina om spulletjes te doneren voor ons pension aldaar en hoe ontroerend was het om te zien dat hier massaal gehoor aan werd gegeven. Afgelopen zaterdag werden wij dan ook, tijdens hun bezoek aan het pension,blij verrast hiermee.
Naast deze goederen mochten we ook nog een donatie ontvangen om voer van te kopen. En als klap op de vuurpijl nemen ze volgende week tijdens hun terugvlucht ook nog drie hondjes voor ons mee !
Op de foto staan Jorien, Spencer en de mooie Tara (Tara zoekt nog een baasje)
Heeeel hartelijk dank voor alles, mensen zoals jullie veranderen de wereld ten goede !