Laatste nieuws

Arme Moni !

Hoogzwanger bij ons binnen gebracht, te laat om te aborteren. Ze staat op punt van bevallen, arm meisje. We zijn verdrietig maar aan de andere kant zijn we dankbaar dat ze in ieder geval niet op straat hoeft te bevallen. We houden u op de hoogte.

Laatste nieuws

Groetjes van Valerio !

Valerio de Knuffelhond. De super schat. Afgelopen maandag zijn jaarlijkse prik gehad en hij kreeg van de dierenarts te horen dat hij er ongelooflijk goed uitziet. Tanden en oren mooi schoon, geen op of aanmerkingen. Maar hij is wel wat kleinzerig. Hij piepte bij het prikje. Woensdagavond ging ik op de grond liggen ivm een […]

Laatste nieuws

Dierendag actie !

Wat een leuke actie van Kim Verhagen ! En laat de hond op de foto nu ook nog een echte “Honden zonder toekomst” hond zijn …. Shadow, geadopteerd in 2014 ♥ Binnenkort is het weer zo ver: Dierendag!? Speciaal om alle (huis)dieren in het zonnetje te zetten, heeft Kim Verhagen Photography deze aanbieding helemaal in het […]

Laatste nieuws

Uitlaatservice regio Alphen a/d Rijn !

Ik wil me graag even voorstellen! Mijn naam is Laura van Popele en ik ben 21 jaar. Mijn leven staat voor een groot deel in het teken van honden. Ik kreeg mijn eerste hond toen ik zes jaar oud was. Ik had toen al een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Sinds september 2017 ben ik opvanggezin bij Honden […]

Laatste nieuws

Groetjes van Linda en zoon Benito

Mama Noa (Linda) en een van haar pups Bennie (Benito) In 2016 zijn ze gevonden onder een verlaten huis op Gran Canaria, en inmiddels allemaal geadopteerd in Nederland. Mama Noa (Linda) en haar negen pups. Newton, Benito, Barnadita, Nieve, Ana, Elsa, Pastora, Ariel, Badi.

Laatste nieuws

Bezoek pension

Vandaag brachten Jan en Heidi een bezoekje aan ons pension te Gran Canaria. Voor de hondjes was het weer 1 groot feest. Maandag vliegen ze weer terug naar Nederland en ze nemen uiteraard 2 hondjes mee !

Laatste nieuws

Kira jarig

Hoi, ik ben jarig vandaag. Ik word alweer 7 jaar, en kijk eens wat een mooi verjaardagscadeau ik heb gekregen ! Groeten van Kira, alweer ruim 5 jaar bij ons in Den Haag!

Laatste nieuws

Kenny jarig

Kenny, onlangs geadopteerd in Nederland heeft zijn eerste feestje op zijn Hollands al gehad. Hij was gister namelijk jarig ! Gefeliciteerd Kenny en nog vele jaren ??

Laatste nieuws

In Memoriam Hena ?

Helaas hebben we verdrietig nieuws te melden. Hena is gisteren ingeslapen. Ze had een milt en lever tumor. Erg sneu want ze was pas 8 jaar. We gaan haar zo missen… Met vriendelijke groet, Jessica M. – Peters v. T.

In memoriam, Laatste nieuws
Cart