Vlucht 10 oktober !

En vandaag hebben we nog een vlucht ! Eindelijk weer wat doorstroming in het pension. Vandaag vliegen Bobbi en Telma naar hun nieuwe toekomst in Nederland. Heel hartelijk dank aan Roland en Karin voor het begeleiden van de hondjes. Goede reis allemaal !

Vluchten

Vlucht 9 oktober !

Hartelijk dank aan Roswitha en Thorsten voor het meenemen van hondjes op jullie vlucht. De gelukkige zijn Narni en Maya. Beide hebben hun nieuwe baasjes waarschijnlijk al gevonden. Goede reis allemaal !

Vluchten

Vlucht 2 Oktober !

Vandaag vliegt Javier, zoon van onze vrijwilligers Carlos en Paula speciaal heen en weer naar Nederland om 4 hondjes op hun plek te krijgen ! Wat een lieve daad en dat ook nog eens op dierendag 🙂 De gelukkige van vandaag zijn Salobre, Gyn, Marvin en Fleur. Goede reis Javier en bedankt !

Vluchten

Vlucht 2, 9 aug

Gisteravond vlogen nóg 2 honden naar hun nieuwe baasjes in Nederland. De gelukkige waren Chocolat en Carbon. Hoe mooi is het dat ze samen zijn geadopteerd ! Hartelijk dank aan Tanja en Mark, de vluchtbegeleiders.

Vluchten

Vlucht Jingel

Vanavond vliegt Jingel naar haar pleeggezin in Aalst ( Belgie). Hartelijk dank aan Stephan voor het meenemen van het hondje op je vlucht en natuurlijk ook dank aan Valerie, het pleeggezin op Gran Canaria voor de goede zorgen tot nu toe van Jingel. Goede reis en Jingel veel geluk !

Vluchten

Vlucht 24/01

Vandaag vliegt onze collega Dori naar Belgie en natuurlijk neemt ze hondjes mee. Pluto en Sansa zijn de gelukkige dit keer !

Vluchten

Vlucht 19/1

Vandaag vlogen Justin en Chips naar hun pleeggezinnen in Nederland. Hartelijk dank aan de familie Scholten voor het meenemen van de hondjes tijdens hun vlucht !

Vluchten

Vlucht Maiden en Costeau

Vandaag vliegen er twee hondjes naar hun nieuwe toekomst. Zij vieren voortaan kerst in Nederland. Hartelijk dank aan Gerard en Anne voor het meenemen van Maiden en Costeau op jullie vlucht. Wij wensen jullie een goede reis.

Vluchten

Vlucht 7 dec

Vanavond vliegen Alaska en Valerio naar hun nieuwe leventje in Nederland. Zij mogen lekker gaan genieten bij hun pleeggezinnen. Eerst even lekker bijkomen en dan op zoek naar een nieuw baasje. Hartelijk dank aan Yvonne voor het meenemen van de hondjes op de vlucht. Goeie reis en wel thuis allemaal !

Vluchten

Vlucht 18/11

Skyper en Giorgio krijgen vanavond een enkele reis naar het geluk… Beide hondjes zijn gereserveerd. Mocht dit niet door gaan dan ziet u dit op facebook verschijnen. Hartelijk dank aan Pieter en Marijke, de ouders van onze collega Barry. Zij begeleiden de hondjes op hun vlucht. Goeie reis allemaal !

Vluchten