Vlucht Jingel

Vanavond vliegt Jingel naar haar pleeggezin in Aalst ( Belgie). Hartelijk dank aan Stephan voor het meenemen van het hondje op je vlucht en natuurlijk ook dank aan Valerie, het pleeggezin op Gran Canaria voor de goede zorgen tot nu toe van Jingel. Goede reis en Jingel veel geluk !

Vluchten

Vlucht 24/01

Vandaag vliegt onze collega Dori naar Belgie en natuurlijk neemt ze hondjes mee. Pluto en Sansa zijn de gelukkige dit keer !

Vluchten

Vlucht 19/1

Vandaag vlogen Justin en Chips naar hun pleeggezinnen in Nederland. Hartelijk dank aan de familie Scholten voor het meenemen van de hondjes tijdens hun vlucht !

Vluchten

Vlucht Maiden en Costeau

Vandaag vliegen er twee hondjes naar hun nieuwe toekomst. Zij vieren voortaan kerst in Nederland. Hartelijk dank aan Gerard en Anne voor het meenemen van Maiden en Costeau op jullie vlucht. Wij wensen jullie een goede reis.

Vluchten

Vlucht 7 dec

Vanavond vliegen Alaska en Valerio naar hun nieuwe leventje in Nederland. Zij mogen lekker gaan genieten bij hun pleeggezinnen. Eerst even lekker bijkomen en dan op zoek naar een nieuw baasje. Hartelijk dank aan Yvonne voor het meenemen van de hondjes op de vlucht. Goeie reis en wel thuis allemaal !

Vluchten

Vlucht 18/11

Skyper en Giorgio krijgen vanavond een enkele reis naar het geluk… Beide hondjes zijn gereserveerd. Mocht dit niet door gaan dan ziet u dit op facebook verschijnen. Hartelijk dank aan Pieter en Marijke, de ouders van onze collega Barry. Zij begeleiden de hondjes op hun vlucht. Goeie reis allemaal !

Vluchten

Vlucht 14 november

Vandaag vliegen 4 hondjes naar hun nieuwe toekomst in Nederland. Tex, Mex, Muller en Stormy. Ze landen in Dusseldorf, vandaar uit naar Huissen ..even lekker de pootjes strekken en dan nog een autorit naar het Noorden van het land met collega Jet. Daar wachten hun pleeggezinnen ze met smart op. Alleen Stormy gaat gelijk naar […]

Vluchten

Vlucht 27/9

Onderweg naar Nederland zijn Chango en Tina. Zij hebben het pension mogen verlaten. Voor beide hondjes zijn serieuze gegadigde. Mocht er toch geen match blijken te zijn dan vermelden we dat uiteraard op de site en op facebook. Bij deze willen we Stephanie en haar familie enorm bedanken voor het meenemen van de honden op […]

Vluchten

Vlucht 20 /9

Zojuist zijn veilig, met 2 uur vertraging in Groningen geland Negrita, Samba en Pino. Hartelijk dank aan Elly, voor het meenemen van de hondjes op haar terugvlucht. Wij wensen de hondjes een heel fijn leven in Nederland. En voor nu lekker genieten bij jullie pleeggezinnen !

Vluchten

Vlucht Indi en Pipol

Vanavond vliegen Indi en Pipol naar hun nieuwe toekomst in Nederland. Voor beide hondjes zijn al geïnteresseerde. Mocht er toch geen match blijken te zijn dan plaatsen we dat op de website en fb. Hartelijk dank aan Roger en Heleen. Zij nemen de hondjes mee op hun terugvlucht. Wij wensen jullie een goede vlucht !

Vluchten