De meeste honden die door ons gered worden verblijven korte of langere tijd in het pension. Steun je ons met een kleine bijdrage in de opvangkosten?

SKU: 5€ actie Categories: ,
General Details

Help ons de honden helpen..

De meeste honden die door ons gered worden verblijven korte of langere tijd in het pension.
Hier zijn ze in afwachting van hun vaccinaties, medische behandeling en uiteindelijk op hun kans om naar een pleeggezin of nieuw baasje toe te mogen.

Ze worden goed verzorgd, kunnen dagelijks op het speelveld rennen en krijgen uiteraard voldoende eten en drinken.
Hier vind je geen claustrofobisch kleine hokken vol met gefrustreerde honden, maar een omgeving waar de honden zich op hun gemak voelen en hun welzijn gegarandeerd is.

De maandelijkse kosten zijn echter hoog. Veel honden verblijven er een lange tijd, zodat de kosten voor onderdak niet door de adoptievergoeding gedekt worden.

De enige manier om ons in gelegenheid te stellen op deze manier voor de honden te kunnen zorgen, is door middel van donateurs.

Door een bescheiden bijdrage van maandelijks 5 Euro kan je al helpen een hond onderdak te bieden tot aan zijn reis naar een nieuwe toekomst.
Voor elke hond die ‘doorstroomt’ komt er weer een plekje vrij voor een nieuwe stakker die onze hulp hard nodig heeft.

Meedoen is makkelijk.

Meld je aan middels het formulier en kies zelf hoe je ons wilt steunen. Dat kan via een maandelijkse incasso, een periodieke opdracht aan uw bank, of een donatie naar keuze wanneer het u uitkomt.

Doe je mee ?!?!

Meedoen

Meedoen is makkelijk. Kies een van onderstaande betalingsmethodes.

Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

#BetaalmethodeInformatie
1Paypal donatieDoneer via Paypal 2Online donatieOnline donatie, de incasso verloopt via Mollie Incasso. ( kies voor maandelijkse donatie / project 5 Euro actie )
3Periodieke opdrachtVerstrek uw bank een periodieke opdracht IBAN: NL66 RABO0136 190456 tnv Honden zonder toekomst, ovv 5 Euro actie
4Automatische incassodownload hier een machtiging tot automatische incasso en stuur ons deze toe per post of Email.

 

 

 

 

Vragen en informatie

Wilt u meedoen, of heeft u nog vragen? Laat het ons gerust weten.

  • 8 + 29 =