Veel honden die bij ons binnen komen hebben acute medische zorg nodig. Ze zijn slachtoffer geworden van een verkeersongeval, verwaarloosd of mishandeld.Uw steun is hard nodig om deze honden te helpen !

SKU: De ziekenboeg Category:
General Details

De ziekenboeg..

Veel honden die bij ons binnen komen hebben acute medische zorg nodig. Ze zijn slachtoffer geworden van een verkeersongeval, verwaarloosd of mishandeld.

Ondanks de geweldige inzet van de dierenartsen op Gran Canaria, die ons veelal tegen kostprijs helpen en meehelpen geld in te zamelen voor de slachtoffers, lopen de kosten vaak hoog op.

U kunt onze patiënten in onze ziekenboeg helpen.
Door een bijdrage te leveren in de kosten voor de medische behandeling draagt u uw steentje bij aan het herstel van deze hond en zijn kans op een nieuwe start.

In de ziekenboeg stellen wij u steeds de actuele noodgevallen voor en kunt u zien hoeveel er nog nodig is om de operatie te kunnen betalen.

Als er na de betaling van de medische kosten geld van de donaties over blijft, dan worden deze gebruikt om een volgende patiënt mee te kunnen helpen.

Doneren is snel een eenvoudig via de website mogelijk. Vermeld u svp de naam van de patiënt bij uw donatie, dan zorgen wij dat deze op de juiste plek terecht komt.

Volg de stappen:

Kies een

  1. Meld je aan via de de tab ‘doe mee’.  Vergeet daarbij niet de gekozen naam op te geven.
  2. Ga naar de tab ‘Kies betaalmethode’ ,kies een betaalmethode en de vervolgstappen.
  3. Zodra wij de naam en de betaling ontvangen hebben krijgt u van ons een berichtje.

Heb je nog vragen ?? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

 

 

Doe mee

Geef hier uw contact gegevens op en de naam van de hond uit de ziekenboeg.

  • 3 + 78 =
Doneren

Vergeet svp niet te vermelden voor welke hond uit de ziekenboeg uw donatie bedoeld is

Maak u donatie over via een van onderstaande betaalmethodes:

Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

#BetaalmethodeInformatie
1Paypal donatieDoneer via Paypal
2Online donatieOnline donatie, de incasso verloopt via Mollie Incasso. ( kies voor eenmalige donatie / project ‘Mijn naam is??’ )
3Betaling per bankMaak uw betaling per bank over IBAN: NL66 RABO0136 190456 tnv Honden zonder toekomst, ovv ‘ziekenboeg & naam van de patiënt’