Anay


Categories: Alle Honden, Gran Canaria

Beschrijving

Anay arriveerde kort geleden met zijn broers bij Perros Sin Fronteras. Hij is nog maar een heel jong puppy, van februari 2024, en is als enige nog overgebleven. Zijn broertjes zijn inmiddels op Gran Canaria geadopteerd. En dat is heel fijn voor hen maar daardoor is Anay nu als enige in het pension achtergebleven…
Zijn vaccinatieproces wordt binnenkort afgerond en dan is hij klaar voor een nieuwe start, mogelijk bij jou in Nederland. Anay is kerngezond en een vrolijke, vriendelijke, sociale en speelse puppy die graag met een andere hond samen is maar ook als enige hond zal het ongetwijfeld lukken.
We zijn voor Anay dus op zoek naar een familie waar hij de rest van zijn leven kan blijven. Wil jij Anay zijn nieuwe familie bieden? Neem dan contact met ons op!


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

M (volvassen)