Bobby GERESERVEERD


Categorieën: ,

Bobby is een erg lieve en energieke pup van 4,5 maand. Bobby is een echte speelse pup, hij daagt je graag uit maar luistert goed als je hem corrigeert. Hij is erg leergierig, in de eerste week dat hij bij het pleeggezin was heeft hij als een paar commando’s geleerd, hij kan al zit, pootje en lig. Hij heeft zelfs al een keer zijn riempje gepakt omdat hij het tijd vond om uitgelaten te worden. We hebben hem ook al geleerd te gaan zitten voordat we een straat over steken.
Hij vraagt, net als de meeste pups veel aandacht maar kan zich ook goed zelf vermaken. Booby moet nog wel leren alleen te zijn,hij wil dan namelijk gaan janken/blaffen. S’nachts doet hij dit echter niet en slaapt op dit moment door tot vroeg in de morgen. Als hij er dan even uit is geweest gaat hij wel weer verder slapen.
Hij vindt het heel leuk om met onze hond Smokie (die we in februari geadopteerd hebben bij de stichting) te spelen (bekvechten). Alleen gaat hij daarbij vaak te lang door en laat Smokie aan Bobby merken dat het genoeg is geweest.
Buiten vindt hij het nog spannend als hij andere honden tegenkomt. Bij vreemde mensen gaat hij grommen, maar dat is omdat hij dan angstig is. Hij moet gewoon nog even aan alles wennen.
Met kinderen kan Bobby het uitstekend vinden. Bobby is inmiddels al zindelijk.
We zoeken voor Bobby een leuk sportief baasje/gezin, dat van lekkere lange wandelingen houdt. Iemand die begrijpt dat hij nog het een en ander moet leren en veel tijd en aandacht voor hem heeft. Bij een andere hond zou hij ook prima kunnen maar dan wel een hond die net zo energiek is dan Bobby. Wellicht dat een puppycursus leuk voor hem zou zijn.
Op dit moment is zijn schofthoogte 45 cm en hij weegt 11 kilo. Hij verblijft in Bavel.

 

 

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

45cm

Verblijfplaats

Cart