Gofio – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Ik ben Gofio en het lijkt erop dat ik eindelijk klaar ben om mijn “eigen” gezin te ontmoeten. Mijn redding en herstel is een lange weg geweest, maar ik heb veel geluk gehad. Ik kwam aan met een gebroken been en testte positief op hartworm. Op Gran Canaria hebben ze mijn been succesvol geopereerd en mijn behandeling tegen hartworm is al beëindigd. De tijd van huilen en pijn is voorbij: ik voel me hersteld en gelukkig!
De afgelopen maanden heb ik bij mijn gastgezin gewoond. Daar ben ik vrienden geworden met de 4 honden in het huis en alle katten. We slapen dan ook vaak allemaal samen. Ik ben niet graag alleen, laat staan opgesloten of vastgebonden, ik wil dus heel graag dat mijn adoptiefamilie al een of meer andere honden heeft. Dat helpt mij enorm om kalm te zijn en mijn angsten te overwinnen. Ik ben heel erg speels en houd van een honden-springfeestje. Ook vind ik het leuk om op mijn buik te liggen en mijn buik te laten krabben. Ik vind het geweldig om je ‘s ochtends wakker te maken met sprongen en kusjes, en mijn favoriete bezigheid is veel slapen! Ik ga meerdere keren per dag wandelen en ik loop dan heel rustig aan de lijn. Ik ben zindelijk, doe al mijn behoeften op straat en ik ben een snelle leerling. Ik begroet andere honden als we die passeren, maar wel kalm graag; ik hou er niet van als ze abrupt zijn, want ik schrik ervan.
Ik heb al veel te lang zonder een echt gezin geleefd, maar ik begin te geloven dat ik er een kan vinden voor mezelf. Een huis met andere vriendelijke honden en mensen met het geduld om me te leren kennen en met genoeg tijd om met mij te genieten. En vooral: die graag hun bank met mij delen zodat ik lekker bij ze kan komen liggen en knuffelen.


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

L