Bruce – GEADOPTEERD


 

Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

 

Hallo ik ben Bruce, ik hou vreselijk veel van knuffelen en als we knuffelen moet je me maar zeggen als het genoeg is, ik kan er geen genoeg van krijgen.
Als je met me buiten loopt dan moet je wel alert zijn omdat ik uitval naar andere honden die we tegenkomen, ik heb forse waarschuwing nodig om me enigszins te gedragen.
Tot nu toe red ik het net om op commando zit te gaan maar ril over mijn hele lijf om vooruit te springen.
Ik heb mezelf nog niet onder controle hiermee, ik heb al wel geleerd in zit te gaan dat lukt me nog net.
Met soortgenoten in huis en tuin gaat het goed, ik speel wat maar lig veel op mijn kussen en observeer zodat ik er als de kippen bij ben als er wat interessants gebeurt, ik kan ook lekker lang liggen slapen als alles rustig is.
Waar het vrouwtje gaat ga ik, veronderstel toch eens dat ik wat mis.
Ik raak niet meer zo overstuur als ze weggaat maar dat is heel erg wennen voor me. Om die reden ben ik teruggekomen uit adoptie, maar gelukkig begin ik steeds beter te begrijpen dat mijn baasje écht weer terug komt.
Als je me wil waarschuwen met je hand dicht bij mij dan heb ik automatisch een hap beweging maar heb altijd in de lucht gehapt, het is automatisme vanuit mijn verleden en ik doe erg mijn best om het niet te doen, ik loop dan snel weg.
Hoe ik tegen katten doe is niet bekend. Oudere kinderen die begrijpen dat ik uit mezelf naar hen toe zal komen zal prima gaan. Ik ben zindelijk. Aangezien ik jachtinstict heb zal ik niet los kunnen lopen.
Zoals je leest, ik ben een grote knuffelkont maar moet nog veel leren, er moet nog rust en vertrouwen in mijn lijfje komen.

Kortom heeft u tijd, geduld en voldoende aandacht voor hem en wilt ú Bruce een definitieve nieuwe toekomst geven, mail dan naar info@hondenzondertoekomst.nl

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Verblijfplaats

Leeftijd

Schofthoogte

48 cm