Limon – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Limón is een superterriër. Hij is een beetje bang, maar zodra hij vertrouwen krijgt, is hij een en al hondenliefde met die betoverende ogen!

Hij kan goed overweg met andere honden in de tuin. Helaas is ook Limón’s leven is niet over rozen gegaan. Hij had eigenlijk al veel eerder bij ons afgegeven moeten worden maar soms begrijpen mensen hun eigen beperkingen niet. Nu krijgt hij zijn rust bij ons en we hopen dat het voor een korte tijd zal zijn, want hij is echt een hondje om verliefd op te worden. Kijk nog eens goed in zijn ogen en als je geïnteresseerd bent in Limón, neem dan contact met ons op.


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

42 cm