Luka – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Luka is een heel lieve, knuffelige hond. Zijn temperament is kalm, ideaal voor bijvoorbeeld een ouder stel of alleenstaande, omdat de energie die hij heeft, laag is. Hij rent niet echt en heeft nooit geleerd om spelletjes te spelen. Maar inmiddels heeft hij wel het zit-commando geleerd!

Hij kan goed aan de lijn lopen en doet zijn behoeften netjes buiten! Luka is zo rustig dat je nauwelijks beseft dat hij thuis is. We weten niet hoe hij klinkt omdat hij bij ons nog nooit heeft geblaft…
Hij kan goed overweg met andere honden maar hij zoekt ze niet op. Luka wordt behandeld voor hartworm, waarvan we hopen dat hij over een paar maanden hersteld zal zijn. Tot hij volledig hersteld is, is hij (nog) niet beschikbaar voor adoptie naar Nederland.

We hebben een tijdelijke opvang voor hem maar daar moet hij begin mei weg. We vinden het heel vervelend voor hem als hij dan naar een kennel moet, nadat hij lekker in huis heeft gezeten. Hopelijk vinden we dus op korte termijn een nieuw pleeggezin voor hem op Gran Canaria.

Heb jij interesse in Luka en kun je wachten tot hij klaar is met zijn behandeling? Neem dan contact met ons op!


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Geslacht

Leeftijd