Noah- GEADOPTEERD


Categorie:

Beschrijving

Hoi allemaal,
Mijn naam is Noah en sinds 5 juni woon ik bij mijn pleeggezin in Nederland.
Ik ben dan wel 10 jaar volgens mijn geboortedatum maar ben nog steeds actief hoor. Ik ben dol op wandelingen, en dan niet een klein blokje om, maar met lekker een uur lopen maak je me helemaal blij. Ik trek dan ook niet aan de lijn en als je het vraagt zal ik ook netjes bij elke stoeprand stoppen.
Onderweg komen we natuurlijk best wat honden tegen, enneh haha tja wat zal ik zeggen, daar heb ik stiekem best een grote mond tegen, of ze nu groot of klein zijn dat boeit me niet. Maar…. met een balletje, wat absoluut mijn meest favoriete speeltje is, kun je me wel goed afleiden en dan negeer ik de andere hondjes zonder moeite. Dus ik kan het wel maar ik moet gewoon nog het een en ander leren hier.
Ook in de tuin of binnen speel ik graag met een balletje.
Maar ik ben niet altijd actief hoor, ik kan ook heerlijk de hele dag rustig op een kussen lekker genieten van de rust.
Mij alleen laten is tot nu toe nog niet het beste idee, maar ook dit gaat steeds beter. Mijn nieuwe baasje zal hier dus wel even begrip voor moeten hebben.
Het delen van speeltjes of eten met andere hondjes, nou daar ben ik absoluut niet goed in. Ik woon hier samen met nog een pleeghondje, Caty en ondanks dat we het prima kunnen vinden hoeft dat voor mij niet persée. Geef mij maar lekker een baasje voor mij alleen, die net als ik dol op wandelen is én veel thuis is. Ik ben zindelijk. Hoe ik met kinderen en katten ben is niet bekend. Tot nu toe had ik steeds pech, ik heb al bij diverse baasjes gewoond toen ik nog in Gran Canaria was, gelukkig lag het nooit aan mij hoor, maar ik hoop nu toch echt dat ene baasje te vinden waar ik de rest van mijn leven mag wonen. Heeft ú interesse in Noah, mail dan naar info@hondenzondertoekomst.nl

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Verblijfplaats

Cart