Salchii – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Chicho, Chicha en Salchii zijn drie hondjes uit één nest die al een tijdje in het asiel zaten zonder dat iemand voor ze is gevallen en ze een goed huis heeft gegeven. Daarom zijn ze nu in onze opvang van Perros sin fronteras op Gran Canaria opgenomen en gaan we een fantastische plek voor ze zoeken, alleen of samen.
Het zijn twee reutjes en een teefje, inmiddels (januari 2024) zo’n zes maanden oud en we denken niet dat ze nog veel meer zullen groeien. Ze zijn erg vriendelijk en passen zich goed aan, aan het leven in de opvang. In eerste instantie lijken ze een beetje verlegen, maar ze komen er snel overheen.
Heb je interesse in één of meer van deze lieverds? Neem dan contact met ons op!


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

S