Kuga en Kant hebben hulp nodig! (foto’s en video’s)

Home / Laatste nieuws / Kuga en Kant hebben hulp nodig! (foto’s en video’s)
Kuga en Kant hebben hulp nodig! (foto’s en video’s)

Graag stellen we Kuga en Kant aan je voor.
Een best leven hebben ze niet gehad. Deze 2 prachtige en vooral lieve labrador mixen gered van een geiten boerderij waar ze hun dagen aan een ketting sleten.
Kuga ( roze halsband )en Kant ( blauwe halsband ) zijn ca 5 jaar, gecastreerd, ca 45 cm hoog en wegen +/- 25 kg ( al mogen daar nog wel een paar kilo’s bij komen ).
Kant heeft een filaria behandeling ondergaan en is inmiddels weer gezond.
Zoals je op de video’s kan zien, hangen zoeken ze steeds elkaars steun en gezelschap, waarbij Kuga de zekerste van het stel is.
Deze lieve honden hebben een zacht karakter en maken voorzicht steeds meer stapjes om te wennen aan hun nieuwe leven en alles daar omheen.
Op dit moment verbijven Kuga en Kant in een pension in Elst ( GLD ). Wij zijn dringend op zoek naar een pleeggezin die hen op zou willen vangen. Nóg beter zou het zijn als we een thuis voor hen samen zouden kunnen vinden.
Kuga en Kant zijn vriendelijk naar andere honden en naar mensen, al kijken ze wel eerst de kat even uit de boom.
Binnenkort zullen ze een weekend bij een van onze vrijwilligers logeren, waarna we je meer over deze schatten hopen te kunnen vertellen.
Mocht je meer willen weten of weet jij wie de helpende hand zou kunnen bieden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op: info@hondenzondertoekomst.nl