Vandaag heeft Tomasa een voor haar heel belangrijke operatie ondergaan: een valvuloplastiek van haar longslagader. (Videos)

Home / Laatste nieuws / Vandaag heeft Tomasa een voor haar heel belangrijke operatie ondergaan: een valvuloplastiek van haar longslagader. (Videos)
Vandaag heeft Tomasa een voor haar heel belangrijke operatie ondergaan: een valvuloplastiek van haar longslagader. (Videos)

Hierbij is er een ballonnetje in de longslagader gebracht waardoor deze kon worden opgeblazen en opgerekt. Net als dat ook bij mensen met hartproblemen wordt gedaan. En natuurlijk waren we hier best nerveus om. Gelukkig is alles goed gegaan en we ontvingen van het medisch team een video om te laten zien dat het goed gaat met Tomasa.

We bedanken Guayi van het Benartemi Veterinary Hospital, het Anicura Albea Team en de cardioloog die de ingreep heeft uitgevoerd. En uiteraard hopen we voor Tomasa dat zij heel snel herstelt!

En ook bedanken we iedereen die al een bijdrage heeft gedaan voor de operatiekosten. Daarmee zijn we er echter nog lang niet maar we wilden niet wachten met de operatie. Kun jij een (klein) bedrag missen? Doneer dan via onze facebook pagina of direct op onze bankrekening onder vermelding van ’Operatie Tomasa’. Alvast bedankt, mede namens Tomasa!