Vluchtbegeleiders

Vlucht Blanquita, Golfo en Simon

Vandaag vliegen Simon, Blanquita en Golfo naar hun nieuwe baasjes in Nederland. Dit dankzij Wim en Karin, zij nemen op hun terugvlucht de hondjes mee. Super bedankt weer !! Goede reis allemaal 

Vluchtbegeleiders

Vlucht Kuso en Bonny

Vanavond hebben er 2 hondjes geluk, zij mogen met Beni mee vliegen. Dankzij zijn aanbod hebben deze hondjes een nieuwe toekomst in Nederland. Kuso en Bonny hebben waarschijnlijk hun nieuwe baasjes al gevonden. Hartelijk dank Beni en allemaal een hele goede reis gewenst  Bent u op Gran Canaria of gaat u binnenkort, en wilt u […]

Vluchtbegeleiders

Vlucht 29 December !

Vanavond vliegen Goofy en Bob Marley naar hun nieuwe baasjes in Nederland. Hartelijk dank aan Susanne en haar echtgenoot voor het meenemen van de hondjes op hun terugreis vanaf Gran Canaria.

Vluchtbegeleiders

Vlucht 24 Oktober !

Lucky day voor Simba en Gala ♥ Zij vliegen vandaag naar hun nieuwe leven in Nederland. Simba heeft er bijna een jaar op moeten wachten. Gelukkig was dat jaar wel bij onze geweldige vrijwilligers Carlos en Paula en niet in het pension. Marjolein, Lieke Roos en Chen Yi hartelijk dank voor het bezoek aan het […]

Vluchtbegeleiders

Vlucht 17 sept

Vanavond vliegen er twee hondjes naar hun nieuwe toekomst in Nederland. De gelukkige zijn Browny en Kler. Voor Browny loopt al een serieuze aanvraag, Kler gaat lekker genieten bij een pleeggezin, en vandaar uit op zoek naar een baasje. Hartelijk dank aan Jan en Heidi voor al jullie hulp en gezelligheid. Een goede reis !

Vluchtbegeleiders

Vlucht 5 sept

Vandaag vliegen Baxter en Kenny naar hun nieuwe baasjes in Nederland. Hartelijk dank aan Maurice en Irma voor jullie hulp, bezoek aan het pension en de donatie. Jullie zijn geweldig. Goede reis allemaal !

Vluchtbegeleiders

Vlucht 9 aug

Vanavond vliegen Lani, Willow en Nola naar hun nieuwe mandjes in Nederland. Hartelijk dank aan onze lieve collega vrijwilligers Laura en haar moeder Petra. Wij wensen jullie een hele goede reis en voor de hondjes veel geluk !

Vluchtbegeleiders

Vlucht 25/2

Op de vroege zondagmorgen vliegen onze collega’s weer terug naar Dusseldorf. Ze hebben een werkbezoek gebracht aan Gran Canaria. Uiteraard gaat dit allemaal op eigen kosten. Natuurlijk vliegen er ook hondjes mee terug. De gelukkige zijn Benny, Huga, Lyla en Milka. Hartelijk dank aan Yvonne, Chantien en Margareth voor jullie bezoek en het ophalen van […]

Vluchtbegeleiders

Vlucht 29 januari

Bailey, Negrito en Sol zijn op weg naar hun nieuwe toekomst in Nederland. Twee zijn er al gereserveerd en Bailey komt bij een opvanggezin in Zevenaar. Hartelijk dank aan de Fam Bikowski voor het begeleiden van de hondjes op jullie terugvlucht. Goede reis allemaal !

Vluchtbegeleiders

Vlucht 18 januari

Vandaag vliegt onze Spaanse collega Carlos met vier hondjes naar Duitsland. Vandaar uit komen ze naar Nederland. De gelukkige zijn Pizca, Eddie, Golfo en Franki. Hun nieuwe baasjes wachten ze met smart op. Lieve Carlos wij wensen je een fijne vlucht en hopelijk een zachte landing….

Vluchtbegeleiders
Cart