Gustavo – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Gustavo (tegenwoordig Guus) is een gecastreerde reu van bijna 3 jaar oud die in augustus 2022 in Nederland is geadopteerd. Door wijzigingen in de familiesituatie van zijn adoptanten moeten wij helaas op zoek naar een nieuw thuis voor Guus.

Guus is een gemakkelijke, lieve, drukke maar vaak ook een lekker luie hond. Hij houdt erg van knuffelen en lekker over je heen liggen. Water is hij niet gek op, wel lekker actief bezig zijn, zoals wandelen en rennen. Daarbij luistert hij goed en houdt je ook goed in de gaten. Soms gaat hij te veel op in zijn spel en dan moet je een paar keer roepen voordat hij komt. Guus is ideaal voor actieve mensen die graag lange wandelingen maken. Met teefjes heeft hij geen enkel probleem, met dominante reuen kan hij wat minder goed overweg als hij losloopt. Loopt hij echter aan de lijn dan is dat geen probleem.

Hij heeft een lichte vorm van verlatingsangst en is dan ook het liefst de hele dag bij je. Hij is nu regelmatig alleen in een caravan waar zijn vrouwtje nu tijdelijk woont maar als die weg is heeft hij het erg moeilijk en laat hij zich flink horen. Hij was gewend aan een gezin met jonge kinderen en katten en dat maakt het voor hem extra moeilijk om alleen te zijn. Hij kan gemakkelijk mee als je ergens naartoe gaat.

Denk je dat jij Guus een mooie plek kunt bieden voor de rest van zijn nog jonge leventje? Geef deze lieverd dan een kans en neem contact op met info@hondenzondertoekomst.nl. Als wij denken dat er een match is, brengen we je daarna in contact met zijn adoptante.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Verblijfplaats

Leeftijd

Schofthoogte

43 cm