Max GERSERVEERD


Categorieën: ,

Beschrijving

Ik ben Max, en ik ben, al zeg ik het zelf, een erg leuke en vriendelijke hond. Ik sta wat lager op de pootjes en ben een tikkie te gespierd, al noemen ze dat hier een beetje te dik.. Door corona konden de vrijwilligers niet met mij wandelen vandaar die extra kilo`s. Maar… dat betekent dat u ook meer heeft om van te houden zullen we maar zeggen haha. Ik woonde eerst bij mijn baasjes maar op een dag gaven ze mij zonder pardon af bij het plaatselijke asiel. Nou, dat was geen leuke tijd kan ik u vertellen. Gelukkig kwamen onlangs de vrijwilligers van deze stichting langs en namen mij mee naar hun pension. Ook niet alles natuurlijk maar ze hebben mij verteld dat ik hier veel meer kans maak op een nieuw baasje. Nou we zullen zien.
Naast het feit dat ik erg knap ben speel ik graag met de bal, ik hou van wandelen, én ik ben slim. Ik heb geen problemen met andere honden, maar ik hou niet zo van katten.
Hoe lief ze hier ook voor mij zijn, ik hoop toch echt gauw een baasje te vinden, waar ik de rest van mijn leven mag blijven ! Max weegt 14 kilo.

Max is klaar om te reizen vanaf 1 juli. Let op, gezien het weinige vluchtaanbod in deze tijd gaan eventuele aanvragen op Gran Canaria op dit moment voor.
Bij interesse mailen ipv bellen aub.

 

 

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Verblijfplaats

Schofthoogte

M

Cart