Max


Categories: Alle Honden, Gran Canaria

Beschrijving

Hallo, Ik ben Max: knap, vriendelijk, middelgroot en een perfecte maat. Liefdevol, slim…. en ook nog heel bescheiden, maar de meisjes van de opvang hebben me dit allemaal verteld dus wie ben ik om daar tegenin te gaan?
Ik ben sociaal maar moet nog wennen aan mijn vrijheid. Ik ben uit een kennel gehaald waar ik ruim een half jaar zat. Ik hoop dat ik niet te lang in de kennel in de opvang hoef te blijven want ik krijg nu wel meer aandacht maar ik zit al zo lang opgesloten…
Ik ben een trouwe hond met een blind vertrouwen in de mens, ondanks dat ik in de steek ben gelaten en slecht ben behandeld.
Als jij mijn leven wilt veranderen en het jouwe wilt verrijken, neem dan contact op met info@hondenzondertoekomst.nl


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

 

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

M (ca. 50 cm)