Teddy


Categories: Alle Honden, Nederland

Beschrijving

Graag stellen wij Teddy aan u voor. Teddy verblijft bij een pleeggezin in Middelbeers.
Toen Teddy door onze Spaanse collega’s werd opgenomen, was hij letterlijk vel over been. Inmiddels gaat het gelukkig veel beter met hem en is hij een volle, stevige en vooral sterke hond van 64 cm hoog en 35 kilo.
Van zijn verleden weten we helaas niets af. Hij heeft waarschijnlijk geen fijn leven gehad voordat hij bij ons kwam. Na een wat moeizame start heeft Teddy zich bij zijn gastgezin ontwikkeld tot een lieve hond die graag wordt aangehaald. Bij vreemde mensen is hij even terughoudend, maar ook daar is het ijs vaak snel gebroken.
Hij is erg gericht op mensen maar wat minder goed in samenleven met andere dieren.
Teddy zal iedereen die voor hem nieuw is even uitproberen, maar laat zich snel corrigeren indien er resoluut wordt opgetreden. Een consequente baas die hem ook zo nodig aanpakt, is dan ook nodig.
We zoeken voor hem een ervaren baas die bereid is tijd en geduld voor hem op te brengen. Door consequent te zijn en liefde en aandacht te geven, zal hij zich snel in zijn rol schikken. Mogelijk is hij door zijn grootte en enthousiasme iets minder geschikt voor bij kleine kinderen.
Teddy verblijft bij een pleeggezin met veel bewegingsruimte in een landelijke omgeving.
Echter, met een kleinere tuin en een paar flinke wandelingen per dag zal Teddy zich ook snel thuis voelen. Bij lekker weer neemt hij ook graag een duik in het water tijdens de wandelingen.
Verder kunnen we Teddy omschrijven als enthousiast, sterk, lief, mensengericht en waaks.
Hij vindt het heerlijk om geknuffeld en geborsteld te worden. Als u het vertrouwen van Teddy heeft gewonnen dan heeft u er een trouwe vriend voor het leven bij!
Als u meer over Teddy wilt weten, stuur ons dan een berichtje. Wij zorgen er dan voor dat het pleeggezin van Teddy contact met u opneemt om u meer over hem te vertellen en eventuele vragen te beantwoorden.
Vragen of interesse, mail dan naar info@hondenzondertoekomst.nl

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

64 cm

Verblijfplaats