Teddy


Categories: Alle Honden, Nederland

Beschrijving

Graag stellen wij Teddy aan u voor. Teddy verblijft bij een pleeggezin in Middelbeers. Hij zoekt al bijna 2 jaar naar een baasje, maar heeft nog geen geluk gehad. Wegens familieomstandigheden kan Teddy niet langer bij het opvanggezin blijven en we hopen nu een thuis voor altijd voor hem te vinden. Lukt dat niet dan zijn we ook al heel blij met een pleeggezin, zodat hij niet naar een pension hoeft.

Toen Teddy door onze Spaanse collega’s werd opgenomen, was hij letterlijk vel over been. Hij heeft geen fijn leven gehad, dat was al snel duidelijk. Inmiddels is Teddy helemaal aangesterkt, zowel fysiek als mentaal.

Teddy lijkt qua uiterlijk en karakter nog het meest op een bouvier, type ruwe bolster, zachte pit. Hij weegt ongeveer 35 kg en meet ca 64 cm schofthoogte. Teddy heeft een ervaren baas nodig. met natuurlijk overwicht, die hem veel beweging en ontspanning kan bezorgen. Als baas of familie zal je beloond worden met een geweldig maatje en onvoorwaardelijke trouw!

Bij een andere hond plaatsen zal vermoedelijk goed gaan, als deze niet, net als Teddy, een dominant karakter heeft. Oudere kinderen zijn geen probleem, voor jongere kinderen is hij te onbenullig. Hoe Teddy met andere dieren is, hangt vooral van de situatie af. Hij is in ieder geval niet gewend aan katten.

Als u meer over Teddy wilt weten, stuur ons dan een berichtje. Wij zorgen er dan voor dat het pleeggezin van Teddy contact met u opneemt om u meer over hem te vertellen en eventuele vragen te beantwoorden.

Vragen of interesse, mail dan naar info@hondenzondertoekomst.nl

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

64 cm

Verblijfplaats