Teddy


Categories: Alle Honden, Nederland

Beschrijving

Teddy is een lieve, grote knuffelbeer en doet daarmee zijn naam eer aan. Hij is 5,5 jaar jong en kan nog lekker speels zijn. Teddy is echt zo’n hond waar je kennis mee moet maken om hem te waarderen.

Hij woont nu al 2 jaar bij zijn pleeggezin en is nog een steeds op zoek naar een lief baasje. Helaas voor Teddy heeft de juiste adoptant zich nog niet gemeld. En ook al is zijn pleeggezin dol op hem, helaas kan hij door gezinsomstandigheden niet langer bij ze blijven.

Teddy houdt van wandelen, zwemmen als het niet te koud is en om geborsteld te worden. Ook is hij dol op aandacht en knuffels, maar hij kan ook goed alleen zijn. Hij is bovendien een goede waakhond.

Qua uiterlijk lijkt Teddy nog het meest op een Bouvier. Bij Teddy past het best een rustige maar doortastende, consequente eigenaar die hem duidelijk leiding geeft. Hij kan met kinderen, alleen voor kleine kinderen is Teddy misschien een beetje te sterk. Hij weegt ongeveer 35 kilo en heeft een schofthoogte van ongeveer 65 cm.

Het liefst wordt Teddy geplaatst bij een gezin of baasje zonder andere honden of met een hond die niet dominant is. Aan katten en kippen is Teddy niet gewend.

Als u op zoek bent naar een grote hond voor in huis die daarnaast uw huis (en eventueel erf) bewaakt dan is Teddy zeker een hond waar u nog vele jaren een geweldig maatje aan zult hebben en u onvoorwaardelijk trouw zal zijn.

Als u meer over Teddy wilt weten, stuur ons dan een berichtje. Wij zorgen er dan voor dat het pleeggezin van Teddy contact met u opneemt om u meer over hem te vertellen en eventuele vragen te beantwoorden.

Vragen of interesse? Mail dan naar info@hondenzondertoekomst.nl

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

64 cm

Verblijfplaats