Runa – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Ik ben een puppy van ongeveer augustus 2022. Ik ben helaas geboren in een gecompliceerde omgeving en toen de dierenbeschermer mij en mijn broers Marcelo en Willow oppakte, waren we erg bang. We zijn nu een paar weken in de opvang en we zijn lekker aan het bijkomen en relaxen. Langzaamaan wennen we nu ook aan mensen. We hopen onze ultieme familie te vinden, waar we weten dat we veilig zijn en waar we veel aandacht, liefde en zorg krijgen. We hopen dus heel erg op een geweldig thuis.
Wil jij Runa zijn nieuwe thuis bieden en ben je bereid om tijd, liefde en energie te investeren in deze kleine vriend voor het leven? Neem dan contact met ons op!


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

S