Merlin – GEADOPTEERD


Category: Reeds geadopteerd

Beschrijving

Deze kleine man kwam naar Perros sin fronteras, samen met vier andere harige exemplaren, in bruikleen van mensen met ernstige sociale problemen die er erg slecht aan toe waren.
Merlijn is een “tovenaar”. Hij is niet anders dan andere puppy’s, speels, aanhankelijk en is al begonnen met wennen aan de halsband en lopen aan de riem. Hij leert nu om niet bang te zijn voor de typische geluiden en situaties van een stad.
Wil jij Koning Arthur zijn van deze eigenzinnige pup Merlijn? Zie jij het zitten om hem de liefde, vertrouwen en geduld te geven die nodig zijn om een puppy te trainen? Wij jij hem zijn “forever home” bieden? Neem dan contact met ons op!


Heeft u interesse in een hond(je) op Gran Canaria, lees dan vooral de tekst op deze pagina https://hondenzondertoekomst.nl/hond-adopteren/ goed door.
Er gaat de nodige tijd overheen voordat we een hond(je) naar Nederland kunnen laten komen. Bovendien willen we het liefst dat een hond(je) al gecastreerd of gesteriliseerd is voordat deze naar Nederland komt i.v.m. de kosten die daarvoor op Gran Canaria een stuk lager liggen.

Extra informatie

Gecastreerd / Gesteriliseerd

Geslacht

Leeftijd

Schofthoogte

S